top of page
RECENSIES

Voorheen gingen we met onze 15j oude langharige kater naar de dierenarts, waar hij onder narcose werd geschoren. Gezien zijn leeftijd vonden we het niet meer OK om hem onder narcose te brengen en zo zijn we bij Lieve terechtgekomen. We gingen met een bang hart want onze kat was nog nooit bij een trimster geweest. Dit is 100% meegevallen! Lieve is zeer geduldig en zeer lief met dieren. Hij voelde zich op zijn gemak, kreeg een snackje om hem af te leiden en voor we het wisten was het klaar! Wij gaan zeker terug!

Google recensie 2023

Marieke

Lieve doet ontzettend haar best opdat de dieren zich op hun gemak voelen. Ze is heel lief,en gaat voorzichtig te werk. Onze Charlie wordt altijd heel rustig bij haar, hij wilde zelfs niet van de tafel na zijn behandeling! Bovendien ruiken ze heerlijk! Echt een aanrader.

Facebook recensie oktober 2021

Birgit P.

supervriendelijke jongedame die heel goed met onze katjes omgaat en die de tijd en het geduld heeft om zelfs onze moeilijke klanten mooi kan verzorgen. Ik ga nergens anders meer.

Facebook recensie augustus 2021

Filip V.

Super behandeling! De eerste keer voor Lucy maar ze werd meteen op haar gemak gesteld. Top dat ik erbij mocht blijven. Ze ziet er mooi en fris verzorgd uit Dankjewel!

Facebook recensie juni 2021

Lucy B.

Een super service! Heel lief en geduldig. Was de 1ste keer voor mn 17 jaar oude kat en is allemaal heel goed gegaan.

Facebook recensie juli 2021

Facebook recensie september 2021

Marleen DB.

Top service!
Heel vriendelijk & onze kat was zeer op zijn gemak!

Facebook recensie april 2021

Daphne T.

Vorige week ben ik langs geweest met JoJo omdat hij last had van klitten. Lieve heeft de klitten heel goed verwijderd en zijn vachtje goed gekamd met talkpoeder. JoJo was ook meteen op zijn gemak. Zijn vachtje is weer tip top in orde! Dankjewel Lieve

Facebook recensie februari 2021

​​

Hanne J.

ben super tevreden heel vriendelijk en een hele lieve persoon ons fleur ziet er weer heel mooi uit topie dikke merci.

Facebook recensie juni 2020

 

Janne T.

Zeer bekwaam en professioneel! Neemt haar tijd om alles zorgvuldig uit te kammen. Dat wat je vraagt doet ze voor je kat. Zo heeft ze onze pers met de moeilijkste vacht mooi zijn buikje geschoren. (Er zijn andere trimsalons die scheren niet willen doen). Ze gebruikt goede producten. Ik kan haar alleen maar aanraden want jeetje wat is ze super goed!!!

Dikke Merci dat je mijn twee Perzen terug zo mooi hebt gemaakt!

Facebook recensie juni 2020

​​

Dorien C.

Je hebt het echt super gedaan,

Spooky & Nala weer helemaal blij.

Facebook recensie maart 2020

Mike B.

Sinds enkele maanden kom ik met mijn Noorse Boskat bij Lieve. Ze is super aardig en zeer lief naar onze Bojan toe. Hij geniet echt van de aandacht en de zalige grooming beurt die Lieve geeft. Ze is voorzichtig op delicate plaatsen.... Ze heeft geduld kortom zachtaardig voor onze oude kerel. Achteraf is Bojan lekker zacht om te strelen en ruikt super lekker, en dit nog de dagen erna.... Kortom Lieve Stienaers..... Je bent top en ben blij dat je bij ons in de buurt woont zodat onze katjes tiptop erbij lopen. Je doet een prachtige job. Doe zo verder.... 😘😘😛😻😻😻. Groetjes Vimala x

Google recensie

​​

Vimala R.

Lieve is een super geduldige en lieve trimster. Onze kat was relaxed en comfortabel. Z'n vacht is weer lekker fris en ziet er weer netjes uit. We hebben ook goede tips en advies gekregen over de verzorging van de vacht van onze kat. Wij komen zeker terug hier. Ik raad deze plek aan!

Google recensie 2023

Lisanne

heel vriendelijke rustige vrouw, leuk klein kamertje met rustige muziek op de achtergrond. ( speeltje en snoepjes voor de kat rustig te houden) eerlijk gezegd was ik bang dat mijn kat heel wild zou zijn maar ze heeft geen kick geven. voor mij is zij dus een echte aanrader !

Facebook recensie september 2021

Dorien G.

De eerste keer met Luke naar het salon geweest. Lieve was heel lief voor Luke en hij liet het knippen van de nageltjes en het uitkammen klitten goed doen. Hij kreeg een snack en trappelkussentje. Ook ik voelde me direct comfortabel bij Lieve. Hier kom ik zeker terug de volgende keer.

Google recensie augustus 2021

Evelien P.

Al 2 x met Bambam bij Lieve geweest en telkens was hij de rust zelve en genoot hij ervan !

En een grote bos haren armer

Heel tevreden klant hier

Doe zo verder !

 

Facebook recensie januari 2021

Noortje N.

Super gedaan...voor de eerste keer een geschoren kat zonder verdoving...poes blij...baasje blij.

Google recensie maart 2021

Juliette J.

Alles prima verlopen. De aandacht en zorg ligt 200% bij je kat. Tussendoor krijg je er de leuke babbel gratis bij.

Google recensie april 2021

John

Wat een superlieve vrouw die onze Ollie weer mooi heeft gemaakt. Zeker aan te raden! dankjewel!

Facebook recensie februari 2021

 

Roxanne D.

Vandaag voor de tweede keer met onze 2 katten bij Lieve geweest. Ze is heel fijn in omgang en straalt dit ook uit naar de katten, ze waren op hun gemak. Wij zijn heel tevreden, onze katten zijn weer fijn gewassen, klit vrij, super zacht en ruiken weer heerlijk! Echt een aanrader dus!

Google Recensie oktober 2020

Lonne V

Lieve neemt echt haar tijd en heeft het vak goed in de vingers. Onze Maine Coon genoot zo dat hij bijna in slaap viel. Hij was nog nooit zo zacht en rook heerlijk.

Facebook recensie juni 2020

​​

Kim L.

Top gedaan en super lief voor onze poes en alles heel verzorgd en professioneel! Top lieve Thanxxx namens ons!! Top aanrader.

Facebook recensie mei 2020

​​

Nicole H.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page